Werk jij deze zomer mee aan het leukste gratis festival van Nederland?

Waterpop zoekt een nieuw bestuurslid theater en nevenactiviteiten, misschien iets voor jou? Deze bestuursfunctie is ontzettend leuk en veelzijdig: je moet er van houden om uiteenlopende zaken te regelen en afspraken te maken, en soms te onderhandelen, met externe organisaties. Je bent verantwoordelijk voor:

  • Straattheateracts
  • Kinderhoek met alle activiteiten
  • Contacten en afstemmen met verschillende scoutinggroepen over dixieland, fietsenstallingen en afwas
  • Waterpop infostand
  • Aankleding van het Hofpark

In deze functie ben je onderdeel van het twaalfkoppige Waterpopbestuur en vergader je vanaf oktober over de aankomende editie van Waterpop. Je hebt een grote groep vrijwilligers in jouw werkgroep die jij aanstuurt en begeleidt. Ben je creatief, verantwoordelijk, enthousiast én geïnteresseerd? Neem dan contact op viatheater@waterpop.nl