GROEISPURT! IN DE KROEPOEKFABRIEK !!

Het ontwikkelingstraject voor Westlandse bands met eigen werk; Groeispurt! Van Westlandse band naar Toptalent! Organiseert voor alle deelnemers aan het traject een workshopdag in het poppodium “de Kroepoekfabriek” te Vlaardingen op zaterdag 30 januari.

Gedurende de middag zullen er 2 workshops plaatsvinden. Één workshop zal zich richten op de mogelijkheden van licht en geluid op een poppodium. De andere workshop richt zich op de marketing-kant van het hebben van een eigen band, geleid door professionals van de Popunie. De workshopdag in de Kroepoekfabriek is bedoelt om alle Westlandse bands met eigen werk kwalitatief verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. De bands die gebruik gaan maken van deze workshopdag zijn: The Ridge, The Stone Policy, Dad’s Amaryllo, Rise Of The Wood, Cobra Chain, Apache Band, Cosmicat & Homerunners. Groeispurt vervolgt in haar traject nog met 2 masterclasses voor de vier genomineerde bands uit de Auditieavond in de Naald afgelopen november. Rise Of The Wood, The Stone Policy, Dad’s Amaryllo en Cobra Chain krijgen een masterclass Songwriting en masterclass Performance. Waarna op 7 mei een groots Eindfeest gehouden wordt in WPC Nederland 3. Meer informatie over het vervolgtraject wordt ter zijne tijd bekend gemaakt. Groeispurt is een initiatief van Popprijs Westland in samenwerking met Muziekcentrum Westland, WPC Nederland 3 en Waterpop. Groeispurt! Wordt ondersteunt doorWestland Cultuurweb, Westlandtheater De Naald en Fonds Westland.