Eindfeest Groeispurt 2015-2016!

Het ontwikkelingstraject voor Westlandse bands met eigen werk viert op 7 mei het Groeispurt Eindfeest in Westlands Popcentrum Nederland 3 in Wateringen vanaf 20:00! De bands Cobra Chain, Dad’s Amaryllo, Rise Of The Wood en The Stone Policy gaan elk in een optreden van 45 minuten laten zien wat ze in de afgelopen maanden geleerd hebben in Groeispurt!

Groeispurt, van Westlandse band naar Toptalent heeft zich tot nu toe voornamelijk ‘ achter de schermen’ afgespeeld. Er werd gefocust om de bands (en muzikanten) kwalitatief te ontwikkelen door verschillende workshops en masterclasses. In mei zal het mogelijk zijn voor het publiek om te zien wat de bands geleerd hebben en waarom ze op dit moment tot de betere eigen werk bands behoren in het Westland!

De bands doen het optreden niet voor niks, de programmeur van Waterpop zal zich namelijk ook in het publiek bevinden! Aan het eind van de avond zal hij bekendmaken voor welke band hij een plek op Waterpop beschikbaar heeft! Enorm spannend! Een Westlandse band met eigen werk op Waterpop.

Daarnaast is er een ‘Groeispurt Aanmoedigingsprijs’, met deze prijs wordt de band met de meeste progressie in de afgelopen paar maanden beloont! Deze band krijgt een uur ‘Tips van Tom’ en zijn daarbij gelijk geplaatst voor de Masterclasses van Groeispurt editie 2016-2017! Zodat ze geen auditie meer hoeven te doen, maar wel weer veel kunnen leren volgend jaar!

Benieuwd naar het werk van de Westlandse bands en hun ervaringen in het traject Groeispurt, van Westlandse band naar Toptalent? Kom dan op 7 mei om 20:00 naar Westlands Popcentrum Nederland 3 aan de Lange Spruit 84!

Groeispurt! Van Westlandse band naar Toptalent, is een initiatief Popprijs Westland in samenwerking met Muziekcentrum Westland, WPC Nederland 3 en het Waterpop Festival. Tot stand gekomen met de steun van: Westland Cultuurweb, Fonds Westland, Loswal De Bonnen, Westlandtheater de Naald en Muziekzolder Maasdijk!