Vriendschap te koop bij Waterpop


Nieuwe vrienden kunnen zich aanmelden via de website van Waterpop www.waterpop.nl en tijdens het festival bij de Informatiestand op het terrein.

Niemand kan zonder vrienden. Wie er echter geen een kan vinden, kan terecht bij Waterpop. Voor het tiende jaar biedt het gezelligste gratis popfestival van Nederland vriendschap aan. Bijna tegen elk aannemelijk bod.

Vrienden van Waterpop startte tien jaar geleden: een initiatief om bezoekers en andere liefhebbers te betrekken bij het festival, en om Waterpop financieel gezond te houden. Inmiddels zijn er vele tientallen Vrienden. Zij doneren jaarlijks gezamenlijk een bedrag aan het festival.

De afgelopen jaren heeft Vrienden van Waterpop tal van acties georganiseerd om nieuwe vrienden te werven. Zo won twee jaar geleden een van de vrienden een eigen wc gedurende het festival, en vorig jaar werd een romantisch diner voor twee verloot. Dit jaar is er een actie waarvan alle vrienden (dus oude en nieuwe) profiteren: een klein maar handig collectors item.

Nieuwe vrienden kunnen zich aanmelden via de website van Waterpop http://waterpop.nl/vrienden.html en tijdens het festival bij de Informatiestand op het terrein.