Waterpop is zoek naar digitale bouwers die de Waterpop website naar een hoger niveau willen tillen! Mobile first, UX-experience, Customer Happiness voor de hele familie!

Een festivalwebsite is natuurlijk een leuk iets. In de aanloop naar het festival plaatsen we leuke content om de sfeer er lekker in te krijgen. En op de dag zelf alle info die de bezoeker wenst in combinatie met de laatste updates. 

Zie jij, jullie, het bedrijf waar je werkt het wel zitten om Waterpop aan een nieuwe site te helpen? Wel op basis van leuke sponsoring, want Waterpop draait volledig op vrijwilligers, subsidieloos en leeft bij de gratie van sponsoren. Verbind je dan aan het gezelligste festival van Nederland. Help Waterpop aan een nieuwe toffe site en wij hangen voor jou een prachtig spandoek op op ons festival 😀

Mail naar publiciteit@waterpop.nl voor jouw plan!

image