Voor het traject Groeispurt! Van Westlandse band naar Toptalent is er helaas een plek vrij gekomen in de Auditieavond in Westlandtheater de Naald op maandagavond 21 november. Hierop is de organisatie van Groeispurt hard op zoek naar een Westlandse band met eigen werk, die graag mee deze plek zou invullen!
Om mee te doen aan Groeispurt moet de band: voor 51% uit Westlanders bestaan, minimaal 2 eigen nummers kunnen spelen en openstaan voor workshops ter ontwikkeling van hun muzikale en ondernemende factoren.
Groeispurt is een ontwikkelingstraject, die verschillende workshops en masterclasses verzorgt voor een kwalitatieve ontwikkeling van de Westlandse muziekscene. En voor dit project, speciaal hun aandacht geeft aan Westlandse bands met eigen werk.
Mocht je als band graag mee willen doen aan dit project? Meld je dan zo snel mogelijk aan via: info@groeispurtwestland.nl !!
Groeispurt! Van Westlandse band naar Toptalent komt voort uit een samenwerking tussen: Muziekcentrum Westland, Popcentrum Nederland Drie, Waterpop Festival. En dankzij de steun van: Westland Cultuurweb, Westlandtheater De Naald en  Fonds Westland.