Gezocht: Theater, kinderhoek, en leuke dingen organisator!

Krijg jij een kik van het organiseren van een festival? Vind jij het leuk om op een creatieve manier de kinderhoek invulling te geven? Lees dan snel verder!

Functieprofiel

Je bent iemand die ervan houdt om uiteenlopende zaken te regelen, afspraken te maken en soms te onderhandelen met externe organisaties, zoals theaterboekers, scoutinggroepen en aanbieders van kinderactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor:

In deze functie ben je onderdeel van het twaalfkoppige Waterpopbestuur en vergader je vanaf oktober over de aankomende editie van Waterpop. Je hebt een grote groep vrijwilligers in jouw werkgroep, die jij aanstuurt en begeleidt.

Ben je creatief, verantwoordelijk, enthousiast én geïnteresseerd? Mail dan naar theater@waterpop.nl