Gezocht: Communicatie-, Marketing-, Publiciteits- Waterpopliefhebber!

We zoeken een waterpopliefhebber die wel van wanten weet als het aankomt op het aankondigen van het gezelligste festival van Nederland. Na 7 jaar vindt Roy de Letter het tijd om het stokje over te geven aan een verse brok energie. Heb jij een marketing communicatie passie? Kun je niet wachten tot het festivalseizoen weer begint, zeker nu! En helemaal Waterpop! Drink dan een biertje met Roy, hij vertelt je graag alles over de functie.

Wat houdt die functie in?

Naast dat er vaste zaken geregeld moeten worden, mag je deze functie natuurlijk ook op je eigenwijze wijze invullen. En je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn al meerdere mensen betrokken bij het regelen van alle publiciteit rond Waterpop. En jij kun daarvoor ook weer je eigen teamleden aandragen.

Lijkt het je wat? Neem dan contact op met Roy de Letter, via publiciteit@waterpop.nl of bel hem op 0612139602.