RAMAN. vervangt Laurence Jones

Helaas heeft Laurence Jones moeten afzeggen. Als vervanger daarvoor komt RAMAN. op zaterdag van 19.00-20.00.

RAMAN. is rauwe emotie, een no nonsense blues gitaargeluid, melancholische instrumentale intermezzo’s en een stem die, eens hij je eenmaal vastgrijpt, nooit meer loslaat.

Hij bewees zich als winnaar van Gents muziekconcours Jonge Wolven in 2016 reeds als opkomend talent. Een groeispurt volgde, hij won de publieksprijs op de Student Rock Rally 2017 en kaapte in datzelfde jaar de welverdiende hoofdprijs weg tijdens de finale van Oost-Vlaams rock concours Oost.best, nu ook gekend als Sound Track. In 2018 werd ontvangen als artist in residence in muziekclub N9. Maturiteit en Gentse waarde werd bestendigd door de uitreiking tot 1e laureaat tijdens de uitreiking van de prestigieuze Karen Vernimmenprijs, gevolgd door een culturele huldiging door Stad Gent.

In de zomer van 2021 besloot hij om solo verder te gaan en deed reeds de support van Trixie Whitley, Novastar en Admiral Freebee.

RAMAN.