STEM NU OP WATERPOP!

https://www.rabo-clubsupport.nl/westland/stemmen

Naast onze fantastische sponsoren, de vrienden van Waterpop en natuurlijk alle bezoekers zijn alle beetjes welkom, om ook volgend jaar weer het goedkoopste festival drankmuntje van de regio aan te kunnen bieden!

Als je lid bent van de Rabobank kun je op Waterpop stemmen bij Rabo Clubsupport. Hiermee steunt de Rabobank Waterpop financieel, zodat we Waterpop gratis en de consumpties betaalbaar kunnen houden.

We willen graag onze traditie in ere houden: jaarlijks een groots, muzikaal, voor publiek gratis toegankelijk familiefestival organiseren! Een festival voor het hele gezin, met een breed scala aan live muziek, met sprankelend straattheater en met leuke activiteiten voor kinderen.

#RaboClubSupport

#raboclubsupport2022