Inge van Calkar - gratis op festival Waterpop 2023

Inge van Calkar

Op zaterdag 22 juli zal de veelzijdige Groningse artiest Inge van Calkar optreden op het festival Waterpop in het Hofpark in Wateringen. De band staat bekend om hun energieke en sterke live reputatie, met een mix van pop, rock, alternative en disco invloeden. Naast scheurende gitaren, synthesizers en een vette beat, voegen ze ook visuele elementen en kleine grapjes toe aan hun optredens. Zo speelt de lichtgevende telefoon uit de videoclip van de zomerhit TOUCHDOWN ook een rol op het podium, en hebben ze een eigen geprogrammeerde lichtshow met LED lamp paaltjes.

Inge van Calkar is niet bang om verschillende genres te verkennen en haar muziek gaat over van alles, behalve geklaag en liefdesverdriet. Haar groeiende succes resulteerde in een deal bij Cloud9 muziek en de band werkt momenteel aan hun derde studio album, dat begin 2023 zal uitkomen. De band won in 2021 de prijs voor Best Artist op de Popgala Noord tijdens ESNS en is genomineerd voor een buma award voor beste sync onder een serie.

Inge van Calkar zal ongetwijfeld een onvergetelijke toevoeging zijn aan Waterpop met hun veelzijdige mix van genres, sterke live performance en visuele elementen. Het belooft een dansbaar en vermakelijk optreden te worden waar het publiek zeker van zal genieten.