Little Hat - gratis op festival Waterpop 2023

Little Hat

Op 22 juli zal de Nederlandse band Little Hat het podium betreden tijdens het festival Waterpop in het Hofpark in Wateringen. De band staat bekend om hun mix van rock, blues en groove, met een strakke en rauwe sound die doet denken aan de tijd van de echte rock ’n roll. Het bijzondere aan Little Hat is dat ze zonder bassist spelen, waarbij de lage tonen door de rechtervoet van de drummer worden ingevuld. Dit zorgt voor een unieke en krachtige sound, die het publiek zeker zal doen bewegen.

Het frontman Machiel Meijers en gitarist Willem Van Dullemen zijn beiden legendarische muzikanten, die hun passie en ervaring laten spreken in elke show. Drummer Paolo de Stigter zorgt voor een solide basis en maakt het alternatieve power-trio compleet. Het is geen wonder dat Little Hat een graag geziene gast is op vele festivals en zelfs de Dutch Blues Challenge heeft gewonnen.

Wat Little Hat zal toevoegen aan Waterpop is een explosieve en energieke show, met wilde grooves en toffe licks die het publiek zullen doen dansen. Hun meedogenloze groove zal het Hofpark in Wateringen doen schudden en de bezoekers zullen zeker hun dansschoenen nodig hebben. Een optreden van Little Hat is een garantie voor een onvergetelijke ervaring, en het belooft een hoogtepunt te worden van het festival Waterpop.