Om het échte festivalgevoel helemaal compleet te maken, mag een festivalmarkt niet ontbreken! Waterpop heeft een gezellige festivalmarkt; ruim 30 kramen met kleding, eten, henna tattoos, ballonnen, cd’s, sieraden en nog veel meer.

Gekke brillen passen, welke ring zal ik nemen? Neuzen tussen oude cd’s en zelfs elpees. Tussendoor een lekker broodje happen of een patatje snacken en dan weer door om toch dat te gekke vintage-shirt aan te schaffen.. of toch die unieke tas? Heerlijk een uurtje over de festivalmarkt struinen maakt je Waterpop dag helemaal af!

Infostand

Midden op het festivalterrein vind je de infostand. Hier kun je terecht voor achtergrondinformatie over Waterpop, onze historie,  informatie over het openbaar vervoer, ‘lost and found’ en natuurlijk voor de meest gestelde vraag : ‘Heeft u voor mij informatie?’. Ook vind je hier de 18+ stempel. Waterpop verkoopt namelijk geen alcohol onder de 18 jaar en sommigen onder ons zijn gezegend met een jong koppie. In dit geval kan je een stempel halen bij de infostand. Kinderen kunnen bij de infostand terecht om de lege bekers in te leveren in ruil voor consumptiebonnen.