Lucky Fonz III opent Waterpop voor de kids

Het Wateringse festival Waterpop staat bekend als een echt gezinsfestival. Zo wordt het festival elk jaar geopend met een kinderband, terwijl de rest van de middag er een gezellige kinderhoek is waar de kinderen heerlijk vermaak vinden. Op 8 augustus is de openingsact, speciaal voor de kinderen, niemand minder dan Lucky Fonz III. Daarnaast maakt het festival deze maand nog een nog een naam bekend, namelijk die van singer songwriter Tim Dawn.

Lucky Fonz III

Waterpop heeft een naam hoog te houden op het maken van interessante muzikale keuzes. De kinderband van dit jaar is zo’n bijzondere keuze. Niemand minder dan Lucky Fonz III opent, als kinderact, het festival. Hij is bij veel mensen bekend van zijn optredens bij DWDD, maar natuurlijk ook van zijn altijd bijzonder goed in het gehoor liggende hits. Zijn Nederlandtalige liedjes bevatten altijd scherpe en humoristische teksten. Speciaal voor de kinderen past hij zijn normale show aan. Dat wordt genieten voor zowel de kinderen als de ouders!

Lees meer over Lucky Fonz III

Tim Dawn

De Utrechtse singer-songwriter Tim Dawn beleeft een vliegende start van zijn nu al indrukwekkende carrière. Zijn eerste singles ‘Walking On A Wire’ en ‘Bite The Bullet; zijn niet alleen wonderschoon, maar werden al snel opgepikt door onder andere Radio 2 (allebei TopSong) en 3FM, dat hem afgelopen jaar nog uitriep tot nieuwe 3FM Talent.

Lees meer over Tim Dawn

En zo ziet Waterpop ze graag. Aanstormend talent, met hun eerste hits vers in het geheugen en een muzikale toekomst die nog helemaal open ligt. De bands van de toekomst, staan ook dit jaar weer op Waterpop. Vorige maand maakte we de eerste namen met Ed Struijlaart, Elle Hollis en Tessa Dixson bekend.

Waterpop vindt voor de 43e keer plaats in het Wateringse Hofpark. Op zaterdag 8 augustus is er naast de veelzijdige en veelbelovende bands ook straattheater en een fijne kinderhoek. Kortom, het gezelligste gratis toegankelijk festival voor jong en oud.