Elk jaar wordt Waterpop geopend met speciale aandacht voor de kinderen. En dit jaar zal het een groots feest worden voor kinderen van alle leeftijden. Bombastic komt namelijk langs. Bombastic komt van origine uit ‘s-Gravenzande en heeft al menig Westlands feestje opgeluisterd met zijn vrolijke beats. Een ideale opstarter dus voor Waterpop.

 

Braihim Mohcin wordt geboren op 8 februari 1992 in Delft. Zijn alter ego Bombastic ziet acht jaar later, als de nieuwe eeuw net is gestart, het eerste levenslicht. Jong geleerd is oud gedaan heeft Bombastic gedacht en inmiddels heeft hij dat bewezen. In de eerste fase van zijn ‘carrière’ was hij voornamelijk te vinden op de lokale schoolfeestjes waarna de eerste opdracht in een discotheek niet lang meer uitbleef. Hobbymatig draaide Bombastic met regelmaat op diverse feesten en partijen maar hier bleef het dan ook bij.

Totdat Bombastic in 2014, na een periode van andere interesses, het vermaken van mensen en het overbrengen van de positieve energie van het podium zo miste dat hij zijn carrière nieuw leven in blies.

“Inmiddels ben ik uit m’n cocon gekropen en weet ik precies wat ik wil. Met het juiste team om mij heen hebben we de afgelopen tijd veel mooie dingen weten te bereiken.” Hiermee doelt Bombastic op de vele hoogtepunten die er de afgelopen jaren geweest zijn. Denk hierbij aan een eigen festival; ‘Senc Senc Senc’ wat keer op keer is uitverkocht, het samenwerken met ‘grote’ gewaardeerde artiesten uit de scene maar ook de uiteenlopende plekken waar hij is geweest voor het opnemen van diverse clips waaronder ‘De Noordpool.

Liefde, positieve energie en betrokkenheid zijn woorden die op het leven, maar ook op de carrière van Bombastic geschreven zijn. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een rolmodel voor vele.

Bombastic is hedendaags op de grootste stages van Nederland vinden waar hij zijn publiek meeneemt op een reis vol energieke soca en latin beats. Dit in combinatie met zijn mc; Younes Mohsin, broertje van Braihim, weten zij van elke gelegenheid gebruik te maken door het publiek te trakteren op een vernieuwende en onvergetelijke manier van entertainen.

Zijn album is inmiddels uitgekomen en de verwachtingen zijn hoog. “Ik kan het beschrijven als mijn eerste levenswerk. Het laatste jaar ging ik slapen met het album en werd ik ermee wakker, maar ik heb het volste vertrouwen in het eindresultaat!” aldus Dj Bombastic.

https://www.facebook.com/BombasticDJ/
https://www.instagram.com/dj_bombastic/
https://twitter.com/Dj_Bombastic
Website