Waterproof 2019!

Speel jij dit jaar op Waterpop? Of ken jij een band die helemaal perfect zou zijn om het Wateringse festival op zaterdag 10 augustus te openen? Schrijf je dan nu in op www.waterpop.nlwaterproof-2019.

Elk jaar wordt het Waterpop festival geopend door jonge talentvolle bands. Afgelopen jaar was dat Mama Franko uit Delft. Al meer dan 20 jaar biedt Waterpop op die manier lokaal talent de mogelijkheid om podiumervaring op te doen en zichzelf eens even flink in de kijker te spelen.

Op zaterdag 11 mei vind in Westlands PopCentrum Nederland 3 de finale plaats van Waterproof. Vier regionale bands mogen dan in een half uur laten horen en zien wat ze kunnen. Een professionele jury kiest vervolgens de band die in het Wateringse hofpark op 10 augustus het hoofdpodium mag openen. Al jarenlang zijn dit enorm gezellige avonden waar het publiek in grote getalen op af komt. Ook omdat de publiekstemmen invloed hebben op de uiteindelijke beslissing van de jury.

Inschrijven kan vanaf nu! www.waterpop.nlwaterproof-2019/. Daarop staat ook het reglement van deze bandjescompetitie. Bijvoorbeeld dat de bands uit de regio Westland, Den Haag en Midden-Delfland moeten komen en vooral eigen werk moeten laten horen.

Bands kunnen zich inschrijven tot en met 31 maart.