Welkom bij het Waterproof stemformulier! Kies jouw favoriete band!

Welkom bij het stemformulier van Waterproof!

Zaterdag 11 mei is de finale van Waterproof in Nederland 3 in Wateringen en de bands die sowieso in die finale staan zijn: Garden Mum, Old Man’s Riot en Postfris. En met behulp van de Wildcard maken onderstaande bands kans op de vierde finaleplaats. Stem op jouw favo band! En help ze naar die finale!

Daarnaast kan er ook nog gestemd worden voor de Wildcard. De band met de meeste stemmen, pakt de laatste finaleplaats! En deze bands zijn: Loco/Motive, Playyard, Sunny Rays en Temple Renegade.

Nog even een wat minder plezierige, maar wel nodige mededeling:

We slaan tijdelijk je ip-adres op en plaatsen een cookie. Dit om vals spelen te voorkomen. (Helaas gebeurd in het verleden). Door te stemmen geef je aan dat je hiermee akkoord gaat. Als de poll weer wordt gesloten worden je gegevens weer verwijderd. En oja, proxy’s, vpn’s, en dat soort grappen worden niet gewaardeerd. Mochten we iets dergelijks vermoeden, dan worden alle stemmen ongeldig verklaard en bepaald de organisatie van Waterpop welke band de Wildcard krijgt. Dus cheating is ten nadele van alle bands! Laf joe! X

De poll sluit zondag 14 april om 19:00. En dan zullen we ook meteen de uitslag bekend maken! Exciting

Uitslag: Waterproof 2019

  • Playyard (51%, 886 Stemmen)
  • Loco/Motive (42%, 719 Stemmen)
  • Sunny Rays (5%, 89 Stemmen)
  • Temple Renegade (2%, 37 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1.731