Waterpop boekt aanstormend talent Tape Toy

Elk jaar is het weer spannend wat de programmering van Festival Waterpop zal brengen. Al jaren staat deze bekend om zijn vooruitstrevende en eigenzinnige keuzes. Al vele grote bands speelden in het Wateringse Hofpark voordat ze doorbraken. Wellicht is dat dit jaar het geval met Tape Toy.

Tape Toy

Een paar weken geleden hadden ze nog de 3FM megahit met hun single ‘Naive’. Ze staan al geboekt voor Paaspop, ze doen het voorprogramma van Weezer en ze waren de grote belofte van Eurosonic Noorderslag. Een band waar komende zomer zeer veel van wordt verwacht. Tape Toy! Vrolijke muziek met behoorlijk harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen.
Lees meer…

Andy Frasco

Toeters, blazers, feest! Met Andy Frasco gaat het muzikale zonnetje schijnen. Frasco komt vanuit California helemaal naar Wateringen om met zijn party blues met een flinke scheut boogie het publiek te laten dansen. Op vele festivals, waaronder Lowlands hebben zij al een bizar mooi feestje gebouwd, en dat zal op Waterpop zeker ook gaan gebeuren!

Lees meer…

Electric Hollers

De nieuwe bluesrocksensatie uit Noord-Nederland. Drie jonge muzikanten vonden elkaar tijdens een bluesmasterclass en gingen meteen aan het werk om een album te maken. Live levert dat een muur op van vintage sound! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden. Ze zijn jong, maar hebben een oude muzikale ziel.

Lees meer….

Het programma

Channel Zero, Chackie Jam en Ten Times A Million waren al bekend gemaakt en daarmee wordt de line-up al steeds interessanter. Het kleine maar fijne festival in Wateringen is gratis toegankelijk en met hun altijd interessante line-up daarom een welkome verrassing naast de grote festivals die alleen maar duurder worden.