Wie zei dat ook alweer? Was dat niet Boris uit Idols? Zeker, maar zo noemt hij zichzelf niet meer. Waterpop haalt op 10 augustus de Nederlands soulheld Bo Saris naar het hofpark in Wateringen voor heerlijke funky deuntjes. Daarnaast zijn ook Lakshmi en De Kinderband toegevoegd aan de programmering van het gezellige gezinsfestival.

 

De Kinderband

Waterpop is natuurlijk geen festival zonder een kinderband en dat is jaar De Kinderband! een leuke, frisse en stoere act voor kinderen. Met liedjes als Alle Dagen Feest, Doe Eens Effe Mee, Bang, Zo Graag Naar School, Oma Is Verliefd en vele anderen zijn ze al jaren te zien op festivals en de leukste kinderfeesten.

 

Bo Saris

Bo Saris is terug! De Nederlandse soul-zanger, songwriter en producer is met zijn nieuwe album Neon wederopgestaan. Hij scoorde de afgelopen jaren grote hits als The Addict (2013) en She’s On Fire (2015). Al sinds zijn kennismaking met het grote publiek in 2003 (toen als Boris) staat Bo Saris bekend om zijn intens soulvolle sound en zijn overduidelijke liefde voor alles wat soulmusic te bieden heeft.

 

Lakshmi

De Nederlandse zangeres Lakshmi maakt een combinatie van gruizige elektronica, singer-songwriter liedjes, donkere pop met krassende gitaren en kwetsbare strijkers; LAKSHMI noemt het zelf Pop Noir. Haar nieuwste album Siren is dus niet in een specifiek hokje te plaatsen. Maar het Waterpop-publiek zal er zeker van genieten.

 

Het programma

Tape Toy, Andy Frasco, Electric Hollers, Channel Zero, Chackie Jam en Ten Times A Million waren al bekend gemaakt en daarmee wordt de line-up al steeds completer. Het kleine maar fijne festival in Wateringen is gratis toegankelijk en met hun altijd interessante line-up daarom een welkome verrassing naast de grote festivals die alleen maar duurder worden.

 

Waterpop vindt voor de 42e keer plaats in het Wateringse Hofpark. Op zaterdag 10 augustus is er naast de veelzijdige en veelbelovende bands ook straattheater en een fijne kinderhoek. Kortom, een gezellig en gratis toegankelijk festival voor jong en oud.